Efterskoler

Komplet digital platform til efterskoler

Med Zenbi har lærere, administrative medarbejdere, elever og forældre et fælles udgangspunkt.

Samlende digital platform til efterskoler

Zenbi platformen kan bruges af alle, som er tilknyttet jeres efterskole, og platformen tilpasses den enkelte bruger. På den måde kan Zenbi både bruges som f.eks. et intranet og pædagogisk værktøj for lærerne, et skoleintra for eleverne og forældrene, et online økonomi- og lønsystem og en kommunikationsplatform de forskellige aktører imellem.

Den store fordel ved Zenbi er altså, at alle informationer er samlet ét sted, så I ikke skal bruge tid på f.eks. at indtaste de samme oplysninger om en elev eller medarbejder i flere forskellige systemer. Dermed sparer I tid på administration, som kan bruges der, hvor det virkelig betyder noget – nemlig hos jeres elever.

For at understøtte tankegangen om en samlende platform har Zenbi et åbent API. Det betyder, at Zenbi også kan udveksle data med andre platforme, så I får en effektiv digital hverdag. På den måde sikrer I også, at al jeres data er tilgængeligt ét sted, uanset hvilken platform data opdateres fra.

Funktioner i Zenbi

Forestil dig, at du ikke skal logge af og på en ny platform, hver gang du skal lave noget nyt. Herunder kan du se eksempler på, hvad Zenbi platformen kan bruges til:

Support og undervisning

Det er vigtigt for os at være nærværende. Har I brug for hjælp, kan I få telefonsupport alle hverdage mellem 8:30 og 21:00.

E-mailsupport forventer vi at kunne svare inden for 12 timer på hverdage.

pexels-eduardo-dutra-2115217
Alle-tre

Kontakt os

Ser det interessant ud? Skriv eller ring, vi vil meget gerne tale med dig.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan jeg bruge Zenbi til?

Hvis du ønsker en moderne platform der håndterer både det administrative, kommunikative og pædagogiske område på jeres efterskole. Platformen er under konstant udvikling, brugerdrevet og tidsvarende.

Er Zenbi et økonomiværktøj?

Ja. Der findes mange utroligt velfungerende regnskabsplatforme, derfor benytter vi nogle af de mest velfungerende og stabile platforme: E-conomic og UVskole.
Selve elevøkonomi-delen er under rivende udvikling og data vil automatisk være opdateret mellem Zenbi, E-conomic, UVData og andre relevante samarbejdspartnere.

Kan en kommende elev tilmelde sig gennem Zenbi?

Ja. Vi er i fuld gang med udviklingen af denne del.

Men hele essensen er, at vores API er åbent og hvis I derfor ønsker at benytte eksempelvis jeres egenudviklede tilmeldingsformularer, kan dette nemt lade sig gøre. Eksempelvis integrere vi med YoungCrm platformen der leveres af CompanYoung.