Sociale tilbud

En komplet løsning til Sociale tilbud

Med Zenbi har jeres medarbejdere, borgere og samarbejdspartnere et fælles udgangspunkt.

pexels-fauxels-3182768

Samlende digital platform til sociale tilbud

Vores digitale platform kan bruges af alle, som er tilknyttet jeres tilbud, og afhængigt af hvem der logger ind på platformen, vil den blive tilpasset personens behov. Det betyder, at Zenbi f.eks. kan bruges af jeres medarbejdere til at få et overblik over borgernes handleplaner, men den kan samtidig bruges til at kommunikere med f.eks. kolleger og sagsbehandlere – afhængigt af hvem der har adgang til platformen. Derudover kan jeres administrative medarbejdere bruge Zenbi som et online lønsystem og økonomistyringsprogram.

På den måde slipper I for at logge på forskellige platforme og indtaste de samme oplysninger flere steder, som kan være meget tidskrævende. Vi ved nemlig, at jeres tid er meget bedre givet ud på at gøre en forskel for jeres borgere.

For at gøre det nemt at samle det hele ét sted har vores platform et åbent API, som gør det muligt for jer at dele jeres data på tværs af forskellige platforme. På den måde kan Zenbi nemt integreres med de systemer, I i forvejen bruger og er glade for i jeres hverdag.

pexels-canva-studio-3194524

Support og undervisning

Det er vigtigt for os at være nærværende. Har I brug for hjælp, kan I få telefonsupport alle hverdage mellem 8:30 og 21:00.

E-mailsupport forventer vi at kunne svare inden for 12 timer på hverdage.

pexels-eduardo-dutra-2115217
Jesper2

Kontakt os

Ser det interessant ud? Skriv eller ring, vi vil meget gerne tale med dig.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan jeg bruge Zenbi til?

Hvis du ønsker en moderne platform der er under konstant udvikling, brugerdrevet og tidsvarende.

Er Zenbi et økonomiværktøj?

Ja. Der findes mange utroligt velfungerende regnskabsplatforme, derfor benytter vi én af de mest velfungerende og stabile platforme: E-conomic.
Selve elevøkonomi-delen er under rivende udvikling og data vil automatisk flyde mellem Zenbi, E-conomic og andre relevante samarbejdspartnere.

Kan en kommende elev tilmelde sig gennem Zenbi?

Ja. Vi er i gang udviklingen af denne del.

Men hele essensen er, at vores API er åbent og hvis I derfor ønsker at benytte eksempelvis jeres egenudviklede tilmeldingsformularer, kan dette sagtens lade sig gøre.

Yderligere integrere vi med YoungCrm platformen som CompanYoung leverer.